Instagram

torsdag 22 april 2010

Bloggpaus

Ibland händer det tråkiga, smärtfyllda saker i livet.

Därför tar jag nu en bloggpaus. Jag kanske slänger in några bilder från hockeyfinalmatchen på lördag, vi får se. Men nu är det stopp ett tag framåt.

Bilder från veckan:









måndag 19 april 2010

Begränsningar

Jag sitter just nu i Globen och väntar på att den tredje finalen mellan Djurgården och HV71 ska sätta igång. Ingen takkamera dock eftersom Hockeyligan förbjudit det lagom till finalserien... Ja, jag kan inte gå in på det mer än så, men det är väldigt tråkigt för hockeyn som sport.

Bilder från veckan som gått:








torsdag 15 april 2010

Mannen med många smeknamn

Jag trodde jag återigen skulle få se en 0-0-match. Men det blev faktiskt ett mål. I 89:e minuten.

Tidningen Actionfoto har ett reportage om min eminenta kollega Nils. Han är mannen med många smeknamn, har jag lärt mig. Hur som haver, spring och köp!







tisdag 13 april 2010

Kaos

Två dagar i rad har jag fotograferat på ställen med väldigt konstigt ljus. Hovet må vara en arena som får nackhåren att resa sig när hela publiken ljuder men sett till ljuset är arenan inte rolig. Det har en konstigt skiftande färg. Om man säger jag något om matchen så var den extremt spännande. I och med vinst så gick AIK upp till Elitserien. Efter slutsignalen uppstod ett rejält kaos när publiken intog isen.

Dagen efter, på Stadion, är ISO:t uppe i 6400 när Djurgårdens fotbollslag vinner hemma mot Trelleborg. Men vad vore jobbet utan utmaningar?

För övrigt är jag just nu långt ifrån toppform fotomässigt. Jag missar mycket och når inte upp till den standard jag kräver av mig själv. Det släpper väl så småningom.










lördag 10 april 2010

Pepp!

Det här kvällen behövde jag. Jag och vapendragarna Erik, Peter och Eric samlades för att knyta ihop våra tankar om nästa internetrevolution (inget fotorelaterat, ska sägas). Massor av idéer, en hel del nostalgi och konceptskisser hann avhandlas under åtta timmar. Se upp världen, här kommer vi!

All denna kreativitet smittar också av sig på bildskapandet. Hoppas jag. I torsdags kom Robban förbi och visade sin fina Rolleiflex. Bara att se och känna på den skapade leklust. Det är viktigt - att ha roligt i vad man än gör.

Bilderna: från torsdagens match mellan Djurgården och Linköping då de förstnämnda blev klara för final.





tisdag 6 april 2010

Chokladwienerbröd

Påsken har inneburit jobb, jobb, jobb. Och ett försök att få Robban att ta med sig chokladwienerbröd från Köpenhamn till mig. Det misslyckades. Synd. Jag tror att wienerbrödet och min mage hade kommit bra överens.

Victoria Svensson Sandell.
Hårda tacklingar i mötet Almtuna-AIK.





Leksands spelare gör entré inför den tredje perioden i J20-finalen på Globen.