Instagram

onsdag 5 februari 2014

Sömntuta

Jag har redan somnat fem-sex gånger framför datorn. Därför bara bilder nu. God natt!

tisdag 4 februari 2014

Administration

Ett OS är inte bara att ta bilder. I alla fall inte för mig.

Jag och min kollega Carl Sandin kom hit i måndags eftermiddag och det tog nästan ett dygn innan jag tog mitt första knäpp. Innan dess har det gått åt timmar, timmar och åter timmar åt att fixa telefonabonnemang, internetlinor, boendet, skriva olika avtal, ha möten med fotochefer, planera uppdrag etc, etc.

Det är fortfarande en hel del administrativt jobb kvar och kommer att vara så under mästerskapets gång men från och med imorgon blir det i alla fall mer fokus på bilderna.

Så här ser det ut i en av korridorerna i mediacentret. Notera palmerna.
Jag hann i alla fall även med att bevaka damkronornas träning samt att vänta i över 3,5 timmar på att skidåkaren Marcus Hellner skulle landa i Sochi...

måndag 3 februari 2014

På väg igen

Det har hänt så mycket sen sist. Ett JVM i ishockey i Malmö i två veckor, direkt vidare till Nordamerika och NHL i tre. Hem bara några dagar för att ordna med sådant som stått till sig. Just nu sitter jag i en taxi på väg till Arlanda för att flyga till Sochi och OS.

Så vi kör väl på med en OS-blogg då. Det som har hänt innan kan man ju alltid blogga om senare...

Och just det! Nominerad till Årets bild för femte året i rad. Den 8:e mars är det prisutdelning i Sundsvall. Min kollega Niklas Larsson är dessutom nominerad igen, kul!

Det är inte lite som ska packas till Sochi. Vad är oddsen på att allt det här kommer fram i tid...?