Instagram

torsdag 30 september 2010

På med hjälmen

Oj oj oj vad dålig jag har varit på att blogga den senaste tiden. Jag har hunnit fotografera fotboll, några ishockeymatcher, presskonferenser och en del annat - men inget inlägg. Samtidigt har jag också legat hemma i feber i en vecka, så det är kanske delvis en förklaring.

Den här veckan flyttar jag och min kollega Marcus in till en lokal på Söder så det roddas en hel del med det. Skrivbord ska byggas ihop (Ikea...), bredband installeras, säkerhetsskåp köpas in och massor med andra småsaker. Just nu känns det som att det aldrig slutar finnas saker att göra.

Igår var det i alla fall hockeyderby i stan. Ett överflöd av fotografer trängdes i båsen (Djurgården har stramat åt det en del men på AIK:s matcher är det fortfarande kaos) vilket utgör en säkerhetsrisk. När puckar viner förbi oss i hög hastighet och spelare tacklas in i fotografbåsen är det inte okej att jobba packade som sillar. Igår blev det "bara" en puck på handen och en spelares näve i mellangärdet. Ikväll är det på med hjälmen igen.

3 kommentarer:

Linda sa...

Vilka underbara hockeybilder! Gillar särskilt målvaktsbilderna! Kalasfina!

Martin sa...

Härliga bilder i vanlig ordning!
Hockey verkar farligt att fota! Ditt inlägg får mig att tänka på den klassiska filmen Slagskottet och scenen där orgelkillen åker på ett slagskott från Hanson-bröderna.

Joel sa...

Tack Linda och Martin!