Instagram

onsdag 29 februari 2012

Skidskytte-VM och en spökande förkylning

Jag är just nu på plats i Tyskland och har avverkat träningar och presskonferenser. Kreativiteten har dock inte varit på topp. Jag tappar alltid flyt under semestrar. Det tar ett tag att komma tillbaka till och att börja "tänka bild" igen. Förhoppningsvis släpper det redan imorgon när tävlingarna kör igång.

Jag och Aftonbladets reporter Kristoffer Bergström bor på samma hotell 25 kilometer norr om Ruhpolding där skidskytte-VM utspelar sig. Varje dag har vi alltså minst 30 minuter i bil enkel väg till tävlingsarenan. Hotellet ligger otroligt vackert beläget vid en stor sjö och i bakgrunden tornar bergen upp sig. I måndags efter att vi kommit fram kände jag otroligt mycket för att ta en rejäl löptur utmed vattnet. I en kilometer höll jag uppe ångan, sen kom förkylningen och halsontet som plågade kroppen veckan innan tillbaka med kraft. Dumt nog fortsatte jag springa klart rundan. Gissa om det straffade sig sen... Så just nu är det total avhållsamhet från träning i några dagar.

2 kommentarer:

PM sa...

Såg minsann att du flimrade förbi på TV4 från någon presskonferens, eller helkroppspanorering, uppifrån och ned till och med!

Joel Marklund sa...

Stämmer bra det! :)
Klippet på TV4 finns här: http://www.tv4play.se/sport/sporten?title=sporten_22_35&videoid=2164530