Instagram

torsdag 19 april 2012

Finalserien fortsätter

Och uppe i norr gick det inte bättre för Brynäs... 3-2-förlust och hockeycirkusen fortsätter. Sedan jag började bevaka finalserien har Skellefteå vunnit två raka matcher. Jag inbillar mig att kraften eller förbannelsen - likt Simson och hans hår - sitter i mitt skägg. Så till torsdagens match är jag helrakad i ansiktet. Nu får faktiskt det här ta slut så att jag hinner vara ledig någon gång också.

I övrigt har jag också hunnit med att bevaka en landskamp, Sverige-Schweiz, och till ett litet reportage fotografera en hockeytränare som långsamt är på väg tillbaka till ett normalt liv efter att ha fallit under en träning, slagit i bakhuvudet och ådragit sig hjärnblödningar (bär hjälm!). Som sagt, det här med ledighet hade varit trevligt just nu.

2 kommentarer:

emma sa...

Du passerade oss flera gånger på hockeyn och jag funderade på om det var du eller inte. Höll faktiskt på att be om autograf, men vågade inte. Nu låter jag som värsta tönten eller stalkern, men på riktigt, du tar det bästa bilderna jag någonsin har sett! Over and out, tack för en underbar blogg.

Joel Marklund sa...

Hej Emma. Tack, vad kul att höra!