Instagram

torsdag 19 december 2013

I Sochi inför OS

Sochi, Ryssland. Mindre än tre månader kvar till vinter-OS.

När jag kom hit i onsdags fick jag beskedet från de reportrar jag skulle jobba med att de hade bytt hotell. Jag fick göra detsamma eftersom det var fullständigt kaos på det som var bokat. 800 stycken fulla 17-åringar som skriker till sju på morgonen och duschar upp allt varmvatten (inget skämt!) hade tagit över stället. Just det, sen var det ju också problem med elektriciteten..., och värmen på rummet. Och det var tydligen bara hälften av alla problem...

Just nu sitter jag i lobbyn på vårt nya hotell. Här är det inga sådana problem, som tur är... Mindre smickrande dock är de män i femtioårsåldern som sitter framför mig och raggar på prostituerade. Det är tyvärr inte förvånande, det hade varit mer anmärkningsvärt om det inte infann sig. Jag har hittills inte bott någonstans under mina resor i Ryssland där jag inte sett män köpa sex på kvällarna.

Om fyra timmar är det dags att gå upp för nästa jobb. Det är långa, tidvis intensiva dagar här med allt från reportage och matcher till TV-intervjuer. Bilderna nedan är från OS-området, Tre Kronors första träning på plats och dagens förlustmatch mot Ryssland.

PS. Lars Dareberg har i sin blogg gjort en intervju med mig. I lucka 15 i en julkalender tittar jag fram. Kolla in om du inte redan gjort det!

1 kommentar:

Peter Holgersson sa...

Äntligen lite Marklund-hockeybilder!