Instagram

onsdag 19 januari 2011

Vardag

Tillbaka i vardagen igen alltså. Från Idrottsgalan finns det ingen bloggbart - jag såg det helt och hållet som en "produktionsdag". För några timmar sedan var det match på Hovet mellan de två AIK-lagen i Elitserien. Stockholms AIK och Skellefteås. Det blev bara bilder ovanifrån eftersom det var barrikaderat i fotobåsen. Med jetlag i kroppen hade jag ingen lust att riskera att få en puck i huvudet på grund av att jag var för trött och hade haft svårt att koncentrera mig tillräckligt på spelet. Just fotobåsen är livsfarliga när det är för många fotografer i dem. Det är svårt nog ibland att ducka undan för puckar när man står tre stycken bredvid varandra. När det blir fyra fotografer eller fler finns det inget utrymme kvar att röra sig bakåt på. Här har AIK helt klart en läxa att göra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med, inför krav på Pressleg. Det går inte att ha fullt med hobbyfotografer i båsen.

Viktoria sa...

Fina blilder!

Unknown sa...

Hur vanligt är det att man får en puck i huvudet, Eller att kameran går sönder. Jag menar era 100.000 objektiv vill man inte ha sönder direkt.

Joel Marklund sa...

Viktoria: Tack!
Johan: Jag har "bara" blivit träffad av pucken på mjukdelar. Men för ett år sedan blev en fotograf av med synen när hon blev träffad på ena ögat av en puck. Min kollega Marcus Ericsson har fått en puck rakt in i sitt 300:a som givetvis gick sönder. Om man inte duckar och väjer under är jag övertygad om att ännu fler olyckor skulle ske.

Emma [hockey & foto] sa...

Grymt fina bilder! Kanske inte så bra att följa din blogg för då känner man sig som en sopa själv, eftersom det är värdsklass på dina bilder! ;D

Anonym sa...

Som vanligt kalas bra bilder! En mästare är du.