Instagram

fredag 23 december 2011

Årets sista jobb i Sverige

Ikväll gjorde jag mitt sista jobb i Sverige det här året. Tidigt på juldagsmorgonen sitter jag nämligen på ett plan mot Nordamerika. Först och främst kommer jag att fokusera på JVM i Calgary. Även lite NHL och NBA ska hinnas med på resan. Jag är faktiskt riktigt peppad på att åka iväg efter den här resemässigt lugna hösten. Som vanligt har jag dock alldeles för mycket att göra de sista dagarna. Dålig planering kallas det.

Det sista jobbet var lämpligt nog hockeyderbyt mellan Djurgården och AIK i Globen. Jag ville göra något speciellt och tjatade till mig att få sätta en liten GoPro-kamera (den gamla varianten) i AIK:s bås. Det blev en annorlunda bild i alla fall.

5 kommentarer:

Erik Åström sa...

God Jul och kör hårt på andra sidan pölen!

Anonym sa...

använder du fjärrkontroll på GoPro´n? eller ställer du in den på något sätt så att den tar bilder typ var 15 sekunder eller något i den stilen?

Joel Marklund sa...

Erik: Tack detsamma!
Anonym: Jag ställer in den så att den tar en bild varannan sekund. Min grundtanke var nämligen att fånga reaktionerna vid en förlust/vinst och då får det inte gå för lång tid mellan exponeringarna.

Lars Dafgård sa...

Jag monterade en GoPro i Moras bås för ett tag sedan. Men jag lär då påstå att Globen ger bilden lite mer glädje. Moras ishall är väl inte det finaste liksom. Men kul att montera GoPro.

http://landsortsfoto.blogspot.com/2011/09/spelarbaset.html

/Dafgård

Joel Marklund sa...

Lars: Kul att se! Som du säger gör ju bakgrunden en del, men det såg ut att vara bra ljus i Moras ishall. Försökte få sätta in en GoPro här på JVM men fick tyvärr nej av den svenska lagledningen.