Instagram

onsdag 4 juli 2012

En vecka senare

Jag har varit hemma i en vecka men inte hunnit blogga. Anledningen stavas jobb.

Många frågar mig hur det har varit de här två första månaderna sen vi tog över Bildbyrån. Det har varit fantastiskt roligt, utmanande och framförallt intensivt. Vi visste på förhand att det skulle vara mycket, EM- och OS-år som detta är, men tidsåtgången har bitvis varit extrem. Den senaste veckan jobbade jag 16 timmar per dag - varje dag.

Men på något sätt går det. När man lär sig något dag för dag, ser helheten och har en framtidsvision, då får man också mycket positiv energi av jobbet. Och så får man verkligen passa på att ta en sovmorgon när tillfälle ges... Det ska dock ärligt talat sägas att det fotografiska har fått ta ett litet steg tillbaka just nu när man samtidigt haft avtal, rapporter och budget i huvudet.

Den senaste resan till London och Wimbledon var till exempel inte ens tre dygn lång. På programmet stod arkivplåtningar av de stora stjärnorna, bevakning av svenskorna - som direkt åkte ur - och rekognosering av vårt OS-boende. Det var så tajt att jag bokstavligen talat fick rusa ut från området för att bege mig mot flygplatsen på tisdag kväll. Anledningen till att schemat sprack och nästan fick mig att missa flighten var de ständiga avbrotten i spel på grund av regnvädret samt att matchen innan Johanna Larssons blev en långkörare i fem set.

2 kommentarer:

sportskjutaren sa...

En av bilderna känns lite som en favorit i repris ;)
Jag gillar den skarpt.

Lika skarpt som jag gillar att ni tagit över Bildbyrån.
Håller tummarna så hårt jag bara kan för att det ska gå bra, riktigt bra.

Peter Holgersson sa...

Favoriter i denna högklassiga och variationsrika mix:
7, 10, 14, 15 och 20 (av 20 st)