Instagram

torsdag 28 augusti 2008

Blindhet

Kära bloggläsare (förhoppningsvis är det några fler än de närmast sörjande). Jag står inför ett problem. Jag kan inte välja vilken av nedanstående bilder som är bättre än den andra (av en viss anledning, som jag kommer att skriva om senare, behöver jag bestämma det snabbt). Jag har sett mina bilder så många gånger att de pendlar mellan att vara skitbra till skräp. Därför har jag också tappat urskillningsförmågan. Därför behöver jag hjälp.

Jag behöver få svar av ER. Vilken av bilderna föredrar du? Nummer ett eller två? Skriv ditt val i kommentarsfältet. Anonyma svar går jättebra.

Nr 1.
Nr 2.

25 kommentarer:

Malin Arnesson sa...

Nummer två. Hon är helt ensam i världen.

Anonym sa...

Tycker båda är skitbra, men röster nog också på tvåan. Hon ser verkligen ensammast och olyckligast i världen ut på den.

Fotograf Ola Westerberg sa...

2:an kanske e grafiskt snyggare medans 1:an är lite mer dokumentär.
Det e hugget som stucket !

Björn sa...

Jag röstar på bild nummer 2, den är är riktigt vacker samt att alla vet vad som precis hänt. Hon ser så ensam ut på nummer 2, man känner verkligen att det är kört.

Anonym sa...

Jag säger precis som de andra! Nummer två! Hon ser oerhört ensam ut bland alla häckarna och blockerad. Ettan upplever jag alldeles för "rörig" till skillnad mot tvåan...

Robban sa...

2

Anonym sa...

nummer 2

/ LarsD

Anonym sa...

Åhh, jag säger helt klart nummer två. Hon ser så otroligt ensam ut och man förstår precis vad som har hänt även om man inte ser dom andra löparna. Stark bild.

Anonym sa...

Bild nr2. Att de andra gick i mål vet vi redan. Så tvåan är given anser jag.

//Lars Dafgård

Anonym sa...

Nummer 2, hade gärna betalat 50 öre för hennes tankar just då. SVT gjorde ett försök, sen fick de halva Sverige emot sig.

/frlu

Anonym sa...

nr2. Man vet att det är finalen så man behöver inte se de andra.
/david e

Anonym sa...

Jag håller med Dareberg! 2:an är bäst. Mer känsla av ensamhet och desperation i den! /Rickard

Per sa...

Håller med de andra, tycker att 2:an är bäst. Jag tycker att det är en snyggare bild och besvikelsen lyser igenom mer i den bilden. Sedan så vet de flesta vad som hänt så det blir inte lika viktigt att man ser de andra löparna.

Anonym sa...

Sticker ut hakan: Nr 1 ! Mer dokumentärkänsla, ögonblicket sitter som en smäck. De andra jagar mot mål medan hennes hjärna börjar registrera nederlaget. Världsklass!

Anonym sa...

Nr 2

lina sa...

Äh, du vet vad jag tycker men ändå:
NR 1, såklart. Tvåan är ren och snygg och det är ju bra, men ettan fångar hela historien i ett enda ögonblick. Visst, för den som VET vad som har hänt berättar ju tvåan om stämningen men till ettan behövs ingen förklarande bildtext.
Go 1!!

NickelKickel sa...

Jag tycker du ska ta.... MIG! I tvåan.

Anonym sa...

Bild nr2!

Anonym sa...

Ettan, Joel.
Tvåan känns mer given. Jättesnygg, men för artistisk. Ettan är mer levande, något händer fortfarande.
Jag tror vi som var där och såg det känner så.
Fast jag kan ju bara tala för mig iofs.

cjl sa...

Spontant - 2.
Men det beror ju rätt mycket på vad du ska använda bilden till. Upp på utställningsväggen, tvåan. In i tidningen i en generell sporttext, ettan. Dokumentär eller skön konst.. osv.

Anonym sa...

nr 1

För att loppet har precis börjat samtidigt som det redan är över...

Anonym sa...

Nùmero uno!
Visst 2:an e mer naken och ger en känsla av att hon e helt ensam. Men 1:an ger mer en bild av vad som hänt. Att hon e så nära dom andra men ändå så långt bort...
(dvs båda e grymma!)

/En av alla dina hemliga beundrare;)

schmunk sa...

Nummer 1 är bättre i de flesta sammanhang. Nr 2 är snyggast.

Skicka in båda!!!

Anonym sa...

Nummer två är bäst jag tycker inte att ettan stämmer riktigt, ser ut som att hon har suttit där länge och funderat fast ändå inte.

Anonym sa...

Nr 1 visar att loppet pågår och missen ett faktum, ser man bara bilderna utan att veta bakgrunden, så blir nr 1 allt tydligare, nr 2 kan vara tagen när som helst, kanske en arangerad bild.fram för NR 1.
Bead