Instagram

onsdag 18 mars 2009

Kackerlackspatrullen

Från ett kallt Sverige till varma Cypern. Om dagen i alla fall. På kvällarna huttrar vi och undrar varför vi inte tagit med oss mer kläder. Positivt är i alla fall att jag sluppit ljudet av små fötter på mitt hotellrum. Kollegorna Johan och Herman från Nerikes Allehanda hade invasion av kackerlackor på sitt rum. Även Bildbyrån-Nils stötte på kackerlackspatrullen förra året.

Det blir mycket bevakning av träningar när man är på ett sånt här läger. På åtta dagar blir det bara fyra matcher, varav två av dem är på samma dag.

Álvaro Santos kutar.
Tony Gustavsson, tränare i Hammarby.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå! Låter skönt med sol och värme på dagarna. Skall själv fota Svenska Skidspelen i Falun under helgen. Såg ditt tips angående hockey och fota. Har du några tips med snö och sol och bländartal?

Här är garanterat kackerlacks fritt! Och akta näsan från för mycket sol :-)

Joel Marklund sa...

Hej Jens. Exponeringen bör ligga på ungefär ett steg överexponerat om du plåtar med mycket yta runt om åkarna. Men testa dig fram och exponera sedan manuellt. Det kan vara lockande i bra ljus att köra små bländare, men försök att hålla ner skärpedjupet. Viktigast är att hitta en vinkel där du antingen får en ren bakgrund (tajt bild) eller en bakgrund som berättar något (massor av andra åkare, något speciellt landmärke etc).

Anonym sa...

Tack för tipsen Joel!

Hare!