Instagram

torsdag 5 mars 2009

Regn, regn, regn

De senaste dagarna har jag inte kunnat ladda upp bilder på bloggen. Därför har jag inte heller bloggat, för vad vore denna blogg utan bilder?

Jag befinner mig i Marbella, Spanien, just nu. Några svenska fotbollslag är här och försäsongstränar. Mycket av det jag gör ska inte publiceras förrän om några veckor, så jag kan inte visa det här än. Det får istället bli de bilder som går ut dagligen som nyhetsbilder.

Det märks i alla fall att jag inte plåtat fotboll på länge. Man är helt klart rostig. Så på sätt och vis är det här också ett träningsläger för mig.

Annars är det här knappast en glassresa. Det är regn, regn, regn. Jag och Aftonbladets reporter Mattias Larsson jublar så fort vi ser solen skymta. Våra synkroniserade förkylningar jublar då också. Imorgon är det ledig dag om inget oplanerat händer. Om vädret tillåter blir det en färd till Gibraltar. Där finns apor. Det kan bara vara bra.

Kalmar tränade på en plan uppe på ett berg.
Elfsborg-spelarna däremot verkar hålla till lite längre ner...


2 kommentarer:

Camilla sa...

Ta med en apa hem! Snälla!

Mattias Johansson sa...

Tjena Joel.
Själv fick jag inte åka till Marbella,(är ju tjänstledig) så det är ju en jäkla tur att jag kan läsa om det på din blogg. Även om KFF har åkt hem nu.
Ha det gott och hälsa aporna.