Instagram

tisdag 11 januari 2011

Inlägg 500

Det här är det 500:e inlägget sen jag startade bloggen 12 juni 2008. Den har blivit en del av min vardag och ett forum för att nå ut med bilder som aldrig skulle blivit publicerade i annat fall. Det är det som jag gillar med bloggformatet. Man kommer ifrån det som de flesta tidningar publicerar, nämligen jubel- och händelsebilder. Istället finns det utrymme för att visa bilder som berättar något, som kanske bara är grafiska eller som jag helt enkelt gillar av någon orsak. Dessutom har den blivit ett redskap för mig när jag ska gå tillbaka och kolla vad jag egentligen uträttat. Och att inte förglömma - kommentarerna från er som läser det strunt jag skriver (jag skriver nog inte så mycket vettigt, jag låter bilderna tala istället). Till er alla: TACK!

Just nu sitter jag annars på ett Starbucks i utkanterna av Dallas. Jag har rest under förmiddagen, skickat in bilder till World Press Photo och harvar nu med POYi. Just det sistnämnda går det sådär med just nu...

Inget att plåta idag då? Dallas Stars ställde in sin träning vilket jag är innerligt glad för eftersom jag då får en möjlighet att komma ikapp med allt annat jobb. Det är första dagen på den här touren som jag inte reser mellan städer och direkt efteråt jobbar. Om jag gör en sådan här resa igen kommer jag att lägga upp den på ett annat sätt. Flyg tidigt på morgonen (avfärd 07.00 innebär incheckning 05.30 vilket i sin tur innebär uppstigning 04.00) och jobb till sent på natten (en match tar åtta timmar med installation av fjärrstyrd kamera) är oerhört slitsamt när det inte finns vilopauser.

Nedan är bilder från de två senaste matcherna. Återigen tack till er som följer bloggen!

9 kommentarer:

Jimmy sa...

Jag har bara hängt här sedan OS förra året men tackar för alla fina bilder jag sett så här långt.

Det är många gånger ett mervärde för mig att få se en drös bilder från samma match än som i tidningar oftast bara se en enda.

-Jimmy

Erik Åström sa...

Återigen grymt jobbat! Det syns på dina bilder att du återigen är med i matchen!
Ha de gott!

Viktor sa...

Tack själv! Som läsare får vi ju se fler fantastiska bilder och insyn bakom kulisserna som vi aldrig fått annars.

Keep ut the good work! :)

Oskars fotoblogg sa...

Så sjuka bilder!! :)

christer sa...

Det är vi som ska glädjas åt din blogg. Börjar förstå jobbet bakom bilden som man ibland bara snabbt kollar lite på - hur mycket jobb som ligger bakom. Have a nice day!

Anonym sa...

Som vanligt är bilderna bara för bra. En själv kan bara drömma om att ta något liknade en vacker dag. Klart man försöker men det känns sjukt svårt. Tack för att du delar med dig.

Stefan sa...

Wow! Det är vi som ska tacka!
Inlägg som dessa är ren inspiration!

Anonym sa...

Grattis till inlägg 500!

Sköna hockeybilder, snygga bilder som vanligt.

//Magnus

Joel Marklund sa...

Tack så hemskt mycket alla för de fina orden!