Instagram

onsdag 30 mars 2011

Efter Årets bild


Det här inlägget skulle ha kommit för länge sen men jag har helt enkelt inte kunnat skriva det. På lördagen efter Årets bild kollapsade jag på mitt rum. Jag hade röda prickar på halva kroppen och var svullen i ansiktet. Som tur är fick jag hjälp av mina vänner Daniel, Åsa och Robban och blev förd i ambulans till sjukhuset i Norrköping. Under två dygn var jag i princip okontaktbar. Ett elakt virus hade planterat sig i kroppen och i kombination med hög feber och värktabletter slog det ut kroppen fullständigt.

Under torsdagen fick jag i alla fall komma hem. Nu innebär dagarna mycket sömn, väldigt mycket film- och tv-tittande och en del bokläsning. Om allt går som planerat ska jag börja jobba igen på måndag. Om inte så blir det kanske lite tyst på bloggen ett tag till.

Tråkigt nog med allt det här är att jag faktiskt aldrig såg min egen utställning som hängde i Norrköping under Årets bild-helgen. Jag har fått lite respons på bilderna av dem som såg hängningen men det hade givetvis varit kul att se det med egna ögon.

Jag hade - oväntat nog - faktiskt tänkt skriva om min bild ovan och varför jag tycker juryn gjorde fel som överhuvudtaget gav den ett pris (2:a pris i Sport action). Vi får se, det inlägget kommer kanske senare.

9 kommentarer:

Magnus sa...

Krya på dig, vila nu tills du känner dig bättre.

//Magnus

christer sa...

Gillar dina bilder och din blogg, men det viktigaste är ju hälsan så ta all den tid som behövs.....

Hockeysmurf sa...

Hoppas du mår bättre jättesnart! Vila och ät gott, skratta lite mellan varven också, det ska vara bra för hälsan har jag hört :)

Johan Marklund sa...

Med all respekt ser jag fram emot det blogginlägget. För mig är det ett under att du inte får fler priser per år i denna kategori, årets sportbild visar väl dock på vad som premieras - bonnahumor. Jag följer din blogg och ser vad du levererar, ovanstående bild är fin o bra o allt sånt men det känns som du plåtat handfullar o åter handfullar av motsvarande samt bättre bilder - därav på inget vis menat att ringakta denna bild - tvärtom. Så, låt höra, hur tänkte de fel? Krya på dig!

Joel Marklund sa...

Magnus: Will do!
Christer: Tack så mycket! Jag vilar i alla fall en vecka till.
Hockeysmurf: Jag skrattar hela tiden! :)
Johan: Tack för orden! Jag håller helt med om det du säger om min bild. Jag har tagit många bättre bilder under året. Den här bilden var en sådan som jag skickade in för att den skulle komma med i boken. Kill your darlings är ju inte alltid så lätt. Jag ska försöka plita ihop något som känns bra bara jag får lite ork att göra det. Sov till halv fem på eftermiddagen idag...

Dahlhöjd sa...

Grym bild! Mvh! J

Hussein El-alawi sa...

Krya på dig,,
och ta det lugnt ,,

Björn Dalin sa...

Ojoj! Utarbetad låter det som. Krya på dig. Film och tv är inte fel det heller. Ser fram emot inlägget med argument om varför bilden inte borde få pris. Gissar att det har att göra med bildbehandlingen...Snygg bild iaf.

Joel Marklund sa...

Johan: Tack!
Hussein: Ska göra det.
Björn: Det har inget att göra med bildbehandlingen att göra. Bilden är tagen med lång slutartid och konverterad till svartvitt. Jag får se om inlägget blir av. Det får i så fall bli när jag börjar jobba igen.