Instagram

söndag 13 mars 2011

Handboll

Vi som jobbar i Stockholm fotograferar inte speciellt mycket handboll. Det finns ingen handbollskultur, knappt några lag och media här är minst sagt ljummet inställda till sporten. Annat är det på västkusten och i landets södra trakter. Jag plåtar handboll kanske tre-fyra gånger per år.

Så det tog ett tag innan jag kom in i matchen när Sverige och Slovakien möttes ikväll i ett EM-kval. Dessutom var ljuset på Hovet i vanlig ordning fruktansvärt dåligt. Men det var ändå kul att få göra en match mitt i allt annat.

Tidigt imorgon bitti ger jag mig ut på en turné landet runt för att plåta lagporträtt på de damallsvenska lagen. Inte det mest glamorösa jobbet men det ska göras. I år var det helt enkelt min tur. Så i en veckas tid med paus för Årets bild i Norrköping kommer jag att leka skolfotograf. Typ.

 

3 kommentarer:

Erika sa...

Det kommer nog gå bra, tjejerna kommer nog gilla dig ;) det säger jag i egenskap av fotbollsspelare, haha

Hanna Österberg sa...

Hamnade här av en ren slump (googlade på Slottssprinten) och blev helt tagen. I egenskap av sportfreak och journaliststudent är jag mäkta imponerad! Fantastiska bilder! Keep up the good work, jag kommer definitivt titta förbi igen. Mvh, Hanna

Joel Marklund sa...

Erika: :)
Hanna: Vad kul att du hittade bloggen! Jag får fortsätta posta inlägg i samma stil.