Instagram

tisdag 26 juli 2011

Långa dagar

Det är långa, långa dagar här borta. Oftast är det uppstigning kl sex eller sju på morgonen och vi är inte klara förrän tio-elva på kvällen. Därefter blir det middag och några timmars sömn. Men så är det alltid på simmästerskap - det är alltså inget jag klagar över. Istället försöker vi att ta tillvara på de timmar som är mellan passen under dagtid. Bara att komma iväg från arenaområdet gör att man orkar jobba på ett helt annat sätt. Släng på en god lunch på det och en fotmassage (två gånger har vi hunnit med det) så går dagen fort.

Något som dock är jobbigt är värmen. Det har inte varit under 34 grader här någon dag hittills. Jag gillar värme i vanliga fall men när det är i en storstad full av smogg är det inte lika roligt. Hemifrån var det därifrån packat både Resorb för att återställa vätskebalansen och Panodil för huvudvärk när det är stormväder (vilket prognosen sa att det skulle vara varje dag).

5 kommentarer:

Linda sa...

Åh! Första bilden är ju helt sjukt snygg! Älskar att köra sportbilder i s/v :)

Jens sa...

Du är grym Joel!!!

Petter arvidson sa...

Håller med Linda, första bilden är helt insane! Fruktansvärt bra! :D

Joel Marklund sa...

Tack Linda, Jens och Petter! Ja, svartvitt blir väldigt effektfullt. Det var inte sista bilden under det här mästerskapet i s/v.

Daniel Nilsson sa...

De där svartvita är väl ganska givna till Årets bild va! hehe!=)

//D.