Instagram

tisdag 5 juli 2011

Miner

Oj vad konstigt det kändes idag att jobba igen. Tio lediga dagar var positivt för kroppen, trots att det varit rätt så intensivt för att kallas ledighet.

Stockholmstrafiken är just nu helt vansinnig och jag var ett tag väldigt orolig för att jag inte skulle hinna i tid till matchen. Men till slut kom jag i så god tid att jag hann sätta ut en fjärrstyrd kamera (även om den inte gav något idag). De första minuterna var lite skakiga, efter det satt allt som det skulle. När jag kollar på bilderna nu är det uttrycken jag mest småler ut. För mig är det viktigt att kunna se spelarnas ögon och ansiktsuttryck. Det kan i många fall göra skillnaden mellan en bra eller dålig bild.

För övrigt så kan en intervju med mig läsas här. Jag vet dock inte om jag säger så mycket vettigt. Den gjordes i slutet på vintern men publicerades i förra veckan. Och om man vill se en bild på när friidrottstränaren Yannick Tregaro apar sig bakom min rygg kan man göra det här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga bilder som vanligt!
Din lägsta nivå är bättre en ens egen högsta.
Mvh,
Peter

Joel Marklund sa...

Oj, det var snällt sagt!

emmajohansson sa...

Haha, Joel är snygg! Enbart därför du länkade till Jonas blogg eller hur... ;P Och som vanligt, älskar dina bilder, så himla fina! :)

Joel Marklund sa...

Hehe, kanske det :) Och tack!