Instagram

måndag 10 oktober 2011

Basket i överflöd

Nu är jag slut. Det blev 34 timmar jobb i helgen. Söndagen var dock den psykiskt mest slitsamma. Då bevakade jag nämligen sex dambasketmatcher i rad (!). Ligan har det här året gjort en grej av att alla matcher den första omgången spelas på samma ort. Det finns säkert en publikaspekt med i det hela, även om det inte var fullsatt i Södertälje.

Att springa mellan matcher som spelas omlott i två olika hallar, fotografera i ett fruktansvärt dåligt ljus (det var inte bara mörkt och hade dålig färg, det var också väldigt kontrastlöst vilket ledde till många, många oskarpa bilder eftersom alla kamerors autofokus fungerar dåligt utan kontrast i fotoobjektet) och däremellan även sända bilder gjorde att ambitionsnivån gick ner ett snäpp. Just nu hoppas jag att jag inte kommer att drömma om det som ekade i min skalle för några timmar sen - Täljehallens signalhorn. Det ljöd på ett hemskt störande sätt varje gång en spelare byttes ut, en timeout togs av något av lagen eller vid periodbreak. Ni som är intresserade av basket vet att det är väldigt, väldigt ofta.

Mer bilder från NHL-hockeyn kommer för övrigt på bloggen imorgon. Har inte hunnit sortera bilderna riktigt än. Jag kan dock meddela att jag klarade mig från fler skador.

För övrigt 2: Kolla in det här multimediareportaget från The New York Times som vann en Emmy.

2 kommentarer:

Carl Sandin sa...

Tänk vad livet är bra ibland alltså ;-) Grymma bilder som vanligt dock :-)

Joel Marklund sa...

Tack Carl :)