Instagram

fredag 11 december 2009

Internetcensur

Jag har föreställt mig Turkiet som ett relativt liberalt land i jämförelse med andra muslimska länder. Regeringen är inte direkt kärvänlig mot kurderna, men samtidigt är man nära väst i andra avseenden. Hur många svenskar som åker hit och semestrar varje år vet jag inte, men de är betydande till antalet. Hur som helst, här tillämpas internetcensur. Allt som är "skadligt för landsmännen" blockeras sådär smidigt med en text om att "här får du inte surfa". Det är allt från tankar om evolutionsteorin till bloggar, porr och The Piratebay. Och Youtube.

Det påminner om det där stora landet i öst...

(Fotomässigt var det inget märkvärdigt idag, så vi nöjer oss med att bara kolla på bilderna, glömma dem fort och hoppas på bättre till imorgon)
4 kommentarer:

Håkan sa...

Du säger att det inte är något märkvärdigt med dina bilder idag. Bara så du vet att för oss som inte får till det där extra som du får så är det toppen att titta på bilderna som du levererar här på bloggen. Tips Alshammar andas åt höger efter ca 38 m( attans hon är ju inte där) Granlund andas ALLTID åt höger på fjäril lite ovanligt. Förvånande när man står vid vändnings sidan och försöker få en bild... Ett hetare tips är en av de yngre svenska simmarna som heter Mattias Carlsson var bered när han hoppar i vattnet för att starta på hundra rygg i morgon lördag( inte när han startar utan hoppar i vattnet) kolla får du se... Håkan

Anonym sa...

Jag är också en som följer din blogg och hoppas att du får uppdraget att bevaka simningen i många år framöver.
Inte för att du verkar så särskilt sim intresserad;) men för att du är ett proffs med yrkesstolthet - som anstränger dig för en bra bild.
Keep up the good work!

Jonas Dandanell sa...

Som de andra påtalat... även när din inspiration tryter, de bästa motiven inte är på plats eller när du själv inte når upp till din standard (enligt egen utsago) så är du ett proffs och ett föredöme för oss andra.

Hoppas att du får i dig en kebab och jag fortsätter i alla fall läsa din blogg som har stort läsvärde.

Joel Marklund sa...

Tack för alla de fina orden. Det uppskattas! Jag fick faktiskt en liten boost av det idag.

Håkan: Ja, vad gjorde han egentligen? Slår tillbaka med armarna som en galning... Ser helt tokigt ut (blev dock lite väl mycket skum i vattnet för att det skulle bli klockrent bildmässigt).