Instagram

torsdag 10 december 2009

Simning i Istanbul

Plats: Istanbul, Turkiet.
Evenemang: Simning, kortbane-EM.

Det svenska landslaget består av en rekordstor trupp. Det är lite jobbigt för mig. Istället för att kunna gå runt och "leta snygga bilder" under förmiddagspasset måste jag trycka på avtryckarknappen varje gång en svensk är i bassängen. Vilket är typ hela tiden. Riktigt byråjobb, minst sagt.

Snart börjar i alla fall den första dagens eftermiddagspass. Jag konstaterar att det finns vissa förutsättningar att ta bra bilder men att fotopositionerna som de var placerade på förmiddagen är värdelösa (INGEN fotograf valde att sätta sig på långsidan - som i vanliga fall är positionen att föredra - på grund av två orsaker: domare hade placerats rakt framför och positionen var långt ner i förhållande till startpallarna = inga snygga startbilder).

Äh. Nu ska jag inte gnälla (även om jag känner mig väldigt gnällig idag). Alldeles strax är det fotomöte för alla fotografer då fotochefen informerar om speciella positioner och restriktioner. Jag kan gnälla efter det istället.


2 kommentarer:

Jens sa...

Ser fram i mot dina bilder från kvällen. Du hittar ofta nya vinklar. Du får göra som i WC i Sthlm snacka Dig in till bra positioner!

Lycka till!

//J

Joel Marklund sa...

Tack Jens!