Instagram

torsdag 19 januari 2012

Vilken dag!

Jag blev så glad idag. Min fina kollega och vän Nils kommer att ta emot ett pris på Årets Bild. ÄNTLIGEN säger jag! Som han har förtjänat det. I mars kommer jag, Nils och min kollega Emil Malmborg tillsammans med andra duktiga fotografer att få ta emot priser i Malmö.

Det som jag finner anmärkningsvärt är att det är 34 fotografer nominerade till 42 priser. Det är väldigt ovanligt och betyder att väldigt få personer kommer att vinna mer än ett pris. Spännande helt enkelt!

Jag fick veta om min nominering när jag stod och väntade med Pontus Lundahl på Scanpix och TV4-Daniel på att få följa med landslaget ut i öknen utanför Doha. Spelarna skulle ha en dag med aktiviteter och vi var inbjudna att följa med. Jag kan säga att det här var en av de roligaste dagarna på väldigt, väldigt länge. Att störta nedför en sanddyn i 90 graders vinkel med en jeep är häftigare och mer nervigt än de berg-och-dalbanor jag någonsin åkt. Jag har gjort lite webb-tv från detta som förhoppningsvis publiceras imorgon. Här är några bilder från dagen.

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh! Nu blev jag riktigt avis! Låter superkul! Femte bilden var skitsnygg tycker jag :)
Ha det kalas!

Lars D sa...

Grattis kompis!

/LarsD

Joel Marklund sa...

Tack Linda! Och tack detsamma Lars! :)