Instagram

tisdag 14 augusti 2012

Missad flight

Av någon fullständigt idiotisk anledning hade jag bokat min hemresa till 07.15 på måndagsmorgonen. Jag vet faktiskt inte varför det blev så. Hur som helst jobbade vi alla tre sent på söndagskvällen. Efter en snabb packning och dusch var det runt tolvtiden dags att möta upp andra svenska journalistkollegor för en trevlig avslutningskväll. Eftersom jag skulle flyga bara några timmar senare åkte vi hem till boendet igen kl 03.00 för att springa upp och hämta väskorna och sedan ta den väntande taxin till Heathrow. Jag hade helt enkelt planerat att inte sova något förrän på flyget hem.

Väl framme på flygplatsen - i god tid innan avgång - kommer en rejäl svacka. Jag sätter mig ner i avgångshallen för att vänta in vilken gate jag ska gå till. Min i vanliga fall bra förmåga att kunna somna i obekväma ställningar var i det här fallet till nackdel. Tio minuter efter avgångstiden vaknar jag upp i avgångssalen och inser vad som hänt. Jag springer till gaten bara för att mötas av en kvinna som meddelar att de börjat lasta av mitt bagage och att jag inte kan boarda det här planet. Resultatet: jag fick köpa en ny biljett och vänta i sex timmar på nästa flyg. Så kan det gå...

Jag ligger fortfarande efter i min bloggtakt från OS så det kommer att trilla några fler inlägg med bilder från OS. Det kommer även en riktig OS-sammanfattning senare.

Nedan är det bilder från finaldagen i velodrom, kanot, friidrott, dressyr (kan vara en av de absolut tråkigaste händelserna att bevaka) och finalen i damfotbollen där jag punktmarkerade USA:s tränare Pia Sundhage.

4 kommentarer:

Peter Holgersson sa...

Vansinnigt komisk händelse också - skulle betala för att se dig slafa parallellt med att värdinnorna beslutar om avlastning!

Peter Holgersson sa...

Vi får tacka för allt fint bildmaterial från OS - som en lång lektion i sportfotografi när det gäller kvalitet, känsla för detaljer och kreativitet. Bildbyrån kanske skulle ge ut en fotobok med OS-sportbilder (eller årsbok) och sälja likt den Reuter ger ut så får vi se dem i lite större format. Välkomna hem till Allsvenskan och snart Elitserien ;-)

Anonym sa...

Tack för en trevlig blogg med fina bilder som inspirerar en amatörfotograf som mig. Du fick ett snöpligt slut på OS, nästa gång kanske du skall sätta dig vid Gaten, då kanske de väcker dig?
Du kom iväg till slut :-)

Koffe sa...

Klickade in på din blogg av en slump och jag brukar vanligtvis inte titta på sport på tv och OS är inget undantag. Men sportfotografier där emot är något som jag tycker är högst mer intressantare!