Instagram

tisdag 10 maj 2011

Guldpucken och ett virrvarr

Igår var det stressigt. Jag hade både tak- och målkamera på matchen. Bilderna skulle poolas ut och matchen började sent så det var tajt deadline. Dessutom så hade jag i uppdrag att fotografera Expressens prisutdelning av Guldpucken. Efter matchen behövde jag inte bara montera ner takkameran och skicka bilder från matchen utan också vara på hugget ner priset delades ut. Sagt och gjort, jag skickar i snabb takt och allt löser sig som vanligt. Då börjar nästa del.

Jag hinner knappt säga hejdå till volontärerna som hjälpt oss i två veckor utan får ur mig ett "jag har jättebråttom, tack för allt" och springer ut mot taxin. Jag ska till spelarhotellet och ta porträttbilder till intervjun med Viktor Fasth som vann priset. När jag är färdigjobbad är klockan halv två. Då är jag svettig, trött och hungrig. Jag och en reporter ställde oss i McDriven igen och konstaterade att det var länge sen det var så gott med en hamburgare.

3 kommentarer:

Emma [hockey & foto] sa...

Vilka underbara bilder! Hahah, hockeybilderna som man själv lägger ut på bloggen känns för tillfället ganska värdelösa..

Pontus Höök sa...

Jäkligt snyggt jobbat, att du kan "pull it off" varje gång med sådan tidspress!

Joel Marklund sa...

Tack Emma och Pontus!